fbpx

LAUNCH PROMO EINDIGT OP 18 DECEMBER ------------- GRIJP JE KANS!

Google Ads

Cursus

Wil je starten met betalende advertenties maar weet je niet hoe je hier het best aan begint? Of heb je al enkele campagnes lopen en wil je het maximum eruit halen? Met onze Google Advertising cursus boost je verkeer naar jouw website en genereer je meer sales.

€ 297

Google Advertising

Basis

Hoe ga je succesvol aan de slag met Google Ads? In deze cursus leer je campagnes opmaken om gevonden te worden op Google.be. Samen zetten we jouw account op, help ik jou op weg met zoekwoorden en leer je aantrekkelijke advertenties opstellen.

 • Leer hoe je consistente, rond-de-klok verkeer naar jouw website of landingspagina stuurt.
 • Krijg tips & tricks die Google je niet zal vertellen.
 • 22 modules met praktijkgerichte voorbeelden.
 • Aan het einde van deze cursus staat jouw eerste campagne live en weet je hoe je deze moet optimaliseren.

€ 797

Google Advertising

Expert

Hoe til je jouw Google Ads campagnes op alle netwerken naar een volgend niveau? In deze cursus leer je niet alleen hoe je campagnes van A tot Z opzet, maar ook hoe je analyses en rapportages maakt, hoe je remarketing inzet voor jouw bedrijf en hoe je aan de hand van attributie je advertenties optimaliseert. Iedere functie van Google Ads komt hier aan bod.

 • Deze cursus bevat de inhoud van de Google Ads basic cursus en bouwt hier verder op.
 • Leer hoe je dankzij Machine Learning jouw account verbetert op manieren die menselijke optimalisatie nooit zou kunnen bereiken.
 • 22 modules met praktijkgerichte voorbeelden.
 • Aan het einde van deze cursus ben je een echte Google Ads Expert.
€ 697 (€ 1047)

Google Advertising

Expert + Coaching

Koppel de voordelen van een online cursus aan coaching op maat en til jouw Google Ads campagnes naar een volgend niveau!

 • Een online cursus met 2,5u one-to-one coaching.
 • Begeleidig op maat waarbij je al jouw vragen kan stellen en advies krijgt op maat.
 • 22 modules met praktijkgerichte voorbeelden.
 • Een totaaltraject dat helpt jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

“Een cursus die up-to-date, boeiend en zeer praktisch is, met ondersteuning.”

Wat kan je binnen deze cursus verwachten?

Praktijkgerichte modules

Elke module bevat oefeningen waar jij de opgedane kennis toepast in de praktijk.

Bijhorende checklists en templates

Het cursusmateriaal wordt aangevuld met bijhorende checklists en templates die jou helpen bij het toepassen van de leerstof in de praktijk.

Support bij elke module

Zit je vast bij een bepaalde module of heb je een vraag over de inhoud van een module? Onder elke video kan je vragen stellen die ik persoonlijk beantwoord.

Levenslange toegang tot de cursus & updates

Wanneer er wijzigingen plaatsvinden binnen de Google-platformen, worden de cursussen geüpdatet. Je kan de cursus levenslang en op eender welk moment raadplegen.

Jouw coach,

Frederik Delfosse.

Als eigenaar van een digitaal marketingbureau, trainer in het Google Digitaal Atelier en docent bij SBM Opleidingen en Syntra heb ik de afgelopen tien jaar meer dan 2500 bedrijven opgeleid en begeleid in Google Ads en Google Analytics.

Gepassioneerd door digitale marketing help ik bedrijven beter te adverteren en meer inzicht te krijgen in data om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen en groei te realiseren.

Nu wil ik JOU helpen door al mijn kennis en waardevolle inzichten te delen via mijn online cursussen, coaching of open opleidingen.