fbpx

In-company training

op maat van jouw organisatie

Verhoog de kennis en vaardigheden van je team met een in-company training die volledig is afgestemd op jullie specifieke behoeften en doelen.

Wat is een in-company training?

Een in-company training is een op maat gemaakte versie van onze open opleidingen en opgenomen video’s. We stemmen de inhoud volledig af op de specifieke noden van jouw organisatie. Dit proces begint met een intakegesprek waarin we de trainingsbehoeften bespreken. Op basis hiervan ontwerpen we een training die perfect aansluit bij jullie wensen en doelen. Het aantal dagen en de duur van de training worden in overleg bepaald.

Voordelen van in-company training

 • 1.

  Op maat gemaakt

  Onze in-company trainingen worden specifiek aangepast aan de uitdagingen en doelen van jouw organisatie. Dit zorgt voor een hogere relevantie en impact.

 • 2.

  Kostenbesparend


  Door de training op locatie of virtueel te houden, bespaar je op reiskosten voor je medewerkers. Bovendien kan een in-company training vaak worden gesubsidieerd, bijvoorbeeld via de KMO-portefeuille.
 • 3.

  Flexibiliteit


  De training wordt georganiseerd op een tijdstip dat jullie het beste uitkomt, waardoor er minimale verstoring is van de dagelijkse werkzaamheden.
 • 4.

  Teambuilding


  Gezamenlijke training versterkt de inzichten tussen teamleden en bevordert de eenheid in strategie en uitvoering.

 • 5.

  Praktische toepassingen

  De training kan direct inspelen op actuele projecten en vraagstukken binnen de organisatie, waardoor de geleerde vaardigheden meteen toepasbaar zijn.

 • 6.

  Vertrouwelijke omgeving

  Training binnen de eigen organisatie biedt een veilige omgeving waarin medewerkers openlijk vragen kunnen stellen en uitdagingen kunnen bespreken zonder zorgen over externe deelnemers.

Ons proces

 • 1.

  Intakegesprek

  We starten met een grondig intakegesprek waarin we de specifieke trainingsbehoeften en doelen van jouw organisatie in kaart brengen.

 • 2.

  Ontwerp op maat

  Op basis van het intakegesprek ontwikkelen we een training die specifiek is afgestemd op jullie noden. Dit kan variëren van één dag tot meerdere dagen, afhankelijk van de complexiteit en de diepgang van de online uitdagingen.

 • 3.

  Implementatie

  We leveren de training op locatie of virtueel, op een tijdstip dat het beste uitkomt voor jouw team. Onze trainingen zijn interactief en praktisch, gericht op directe toepassing in de dagelijkse werkzaamheden.

 • 4.

  Evaluatie en opvolging

  Na de training evalueren we samen het resultaat en bieden we indien gewenst aanvullende ondersteuning of follow-up sessies om de kennis en vaardigheden verder te verankeren.

Voor wie is in-company training geschikt?

In-company training is ideaal voor bedrijven die:

 • Specifieke en unieke trainingsbehoeften hebben.
 • Hun team willen versterken met kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in hun werkomgeving.
 • Op zoek zijn naar een kostenefficiënte en flexibele trainingsoplossing.
 • Gebruik willen maken van subsidiemogelijkheden om de trainingskosten te verlagen.

Neem contact op

Ben je klaar om je team naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakte in-company training?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen.

Jouw coach,

Frederik Delfosse.

In mijn laatste 10 jaar in digitale marketing bouwde ik mijn eigen bureau uit en begeleidde ik 2500 bedrijven als trainer bij SBM, Syntra en Google Digitaal Atelier.

Gepassioneerd door digitale marketing help ik bedrijven beter te adverteren en meer inzicht te krijgen in data om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen en groei te realiseren.

Nu wil ik JOU helpen door al mijn kennis en ervaring te delen via mijn online cursussen, coaching of open opleidingen.

* meer informatie over de voorwaarden kan je hier terugvinden