fbpx

LAUNCH PROMO EINDIGT OP 18 DECEMBER ------------- GRIJP JE KANS!

Google Analytics 4

Cursus

Je wilt inzage krijgen in de resultaten van jouw digitale marketingcampagnes of meer inzicht verwerven in het gedrag van jouw websitebezoekers? Deze cursussen maken je wegwijs in de vernieuwde Google Analytics omgeving.

€ 297

Google Analytics 4

Basis

Hoe ga je succesvol aan de slag met Google Analytics? In deze cursus leer je hoe je GA4 correct instelt, word je bekend met belangrijke terminologie, en leer je hoe je data verzamelt en interpreteert.

 • Krijg inzicht in het gedrag van je websitebezoekers en vertaal dit naar concrete actiepunten.
 • Krijg tips & tricks die Google je niet zal vertellen.
 • 22 modules met praktijkgerichte voorbeelden.
 • Aan het einde van deze cursus staat jouw GA4 omgeving volledig op punt en kan je de eerste data beginnen te analyseren.

€ 797

Google Analytics 4

Expert

Ben je een (digitale) marketeer en wens je het maximale uit Google Analytics 4 te halen? In deze cursus leer je niet alleen hoe je analytics van A tot Z opzet, maar ook hoe je data structureert, je KPI’s visualiseert en het gedrag van je gebruikers analyseert.

 • De Google Analytics Expert cursus is er voor de digitale marketeer (in wording) die alle functionaliteiten wenst in te zetten om zo tot een beter digitaal marketing resultaat te komen.
 • Je leert je bedrijfsdoelstellingen te implementeren en aan te sturen zodat je tot de juiste inzichten komt via aangepaste rapporten.
 • Je brengt het gedrag van je bezoekers in kaart kan brengen via filters, vergelijkingen, gebeurtenissen en conversies.
 • 22 modules met praktijkgerichte voorbeelden.
 • Aan het einde van deze cursus kent GA4 voor jou geen geheimen meer en kan je concrete actie- of verbeterpunten voor je marketing of website in rapporten weergeven.
€ 697 (€ 1047)

Google Analytics 4

Expert + Coaching

Koppel de voordelen van een videocursus met coaching op maat en til jouw kennis en inzichten in Google Analytics 4 naar een volgend niveau!

 • Een online cursus met 2,5u one-to-one coaching.
 • Begeleiding op maat waarbij je al jouw vragen kan stellen en advies krijgt op maat.
 • 22 modules met praktijkgerichte voorbeelden.
 • Een totaaltraject dat je helpt jouw bedrijfsdoelstellingen te in kaart te brengen.

“Een cursus die up-to-date, boeiend en zeer praktisch is, met ondersteuning.”

Wat kan je binnen deze cursus verwachten?

Praktijkgerichte modules

Elke module bevat hands-on oefeningen waar jij de opgedane kennis toepast in de praktijk.

Bijhorende checklists en templates

Het cursusmateriaal wordt aangevuld met bijhorende checklists en templates die jou helpen bij het toepassen van de leerstof in de praktijk.

Support bij elke module

Zit je vast bij een bepaalde module of heb je een vraag over de inhoud van een module? Onder elke video kan je vragen stellen die ik persoonlijk beantwoord.

Levenslange toegang tot de cursus & updates

Wanneer er wijzigingen plaatsvinden binnen de Google-platformen, worden de cursussen geüpdatet. Je kan de cursus levenslang en op eender welk moment raadplegen.

Jouw coach,

Frederik Delfosse.

Als eigenaar van een digitaal marketingbureau, trainer in het Google Digitaal Atelier en docent bij SBM Opleidingen en Syntra heb ik de afgelopen tien jaar meer dan 2500 bedrijven opgeleid en begeleid in Google Ads en Google Analytics.

Gepassioneerd door digitale marketing help ik bedrijven beter te adverteren en meer inzicht te krijgen in data om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen en groei te realiseren.

Nu wil ik JOU helpen door al mijn kennis en waardevolle inzichten te delen via mijn online cursussen, coaching of open opleidingen.